COVID-19 schoolsluiting

CKV-methodes gratis gedurende COVID-19 schoolsluiting

Zitten jouw leerlingen door de coronamaatregelen thuis te wachten tot ze weer volop in de kunst en cultuur kunnen duiken? De uitzonderlijke situatie vraagt een hoop aanpassingsvermogen en vindingrijkheid. Eén ding is zeker: met een beetje creativiteit en flexibiliteit kunnen we het voor elkaar makkelijker maken. Kunst uit het Vuistje wil ook een steentje bijdragen.

Daarom kun je als nieuwe gebruiker gedurende de scholensluiting gratis gebruik maken van onze complete digitale CKV-methode. Zo doen we wat wij kunnen doen om jou te helpen. Het aanbod is vrijblijvend en geldt voor onze havo/vwo- en vmbo-methode. Beginnen kan meteen: we helpen je dezelfde werkdag nog op weg.

Lessen op afstand zijn ongetwijfeld even wennen. Met Kunst uit het Vuistje sta je meteen in de startblokken want de methode is digitally native. De overzichtelijke online lesomgeving werkt op elke computer, tablet of smartphone met internetverbinding. Het speciaal ontworpen platform maakt het iedereen makkelijk: docenten hebben direct inzicht in het werk van hun leerlingen, en leerlingen houden altijd zicht op hun voortgang en gemaakte opdrachten. Handig om te weten: in welke fase jouw leerlingen ook zitten, de methode bevat naast uitdagende en afwisselende modules ook culturele zelfportretten, een uitgebreid onderzoeksplan en analysemodellen voor alle disciplines. Na afloop van deze periode gaat er niets verloren: je leerlingen kunnen al hun gedane werk behouden.

 

Direct van start met support op afstand.

Wil je gebruik maken van het aanbod, dan helpen we je zo snel mogelijk op weg. Normaal gesproken komen we natuurlijk het liefst persoonlijk bij je langs om kennis te maken en alles toe te lichten. Dat doen we nu gewoon op afstand. Je kunt ons altijd bellen of mailen, maar voor de duur van dit aanbod lassen we ook een speciaal ondersteunend spreekuur in. Je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken tussen 14.00 en 16.00 op 077-7703350‬ als je vragen hebt of support bij de opstart kunt gebruiken.

Meteen beginnen? Vraag een inkijkexemplaar aan en vermeld 'gratis aanvraag i.v.m. covid-19'.